Webinar Praktijkhouden anno 2021 voor aankomende praktijkhouders

Huisartsenvereniging Regio Zwolle kondigt met trots aan dat er op 18 mei aanstaande om 19.30 uur een webinar wordt georganiseerd samen met de VVAA voor aankomende praktijkhouders. Het HRZ bestuur heeft de afgelopen periode overleg gevoerd met de VVAA, jonge praktijkhouders, Vereniging Praktijkhoudend Huisarts (VPH) en de regionale LHV om de webinar vorm te geven.

Inhoud: 

Opvolging van praktijkhouders is een actueel probleem en een dominant strategiepunt voor de HRZ. Daarbij weten wij als HRZ dat praktijkhouder een prachtige levensinvulling is met autonomie over je eigen werkzaamheden.

Om dit verder vorm te geven neemt een aantal jonge praktijkhouders een prominente rol in bij de webinar. We stellen ze graag hieronder even voor. Vanuit de achtergrond zijn een aantal ervaren praktijkhouders aanwezig, om aanvullingen te kunnen geven. Dit alles wordt begeleid door Brecht van Hulten (onder meer bekend van het tv-programma Kassa en vermaard om haar moderator kwaliteiten). Zie Uitnodiging webinar Praktijkhouden anno 2021 

Aanmelden webinar praktijkhouden anno 2021 voor waarnemers en hidha's

Oproep praktijkhouders die gaan stoppen
Bent u een praktijkhouder en heeft u plannen om binnen vijf jaar uw praktijk over te dragen? Dan bent u natuurlijk degene die we ook zoeken en verzoeken wij u dan ook om zicht op te geven via  secretariaat@hrz.nu. Een unieke kans om met meerdere praktijkzoekende waarnemers in contact te komen.
Heeft u zich al gemeld, dan hoeft dat vanzelfsprekend niet nogmaals.

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Waarnemer
Programma: 

Naast het verhaal van vijf jonge praktijkhouders zijn er ook break-out sessies met gelegenheid om nader in gesprek te gaan met specialisten of collega-huisartsen met ervaring in de regio. Bij aanmelding kun je aangeven waar jouw interesse naar uit gaat: 

  • De belangrijkste stappen bij vestigen  
  • Wél praktijkhouder worden, maar niet alles zelf doen: hoe pak je dat aan?
  • Groepsgesprek met collega-waarnemers en praktijkhouders in de regio die zich oriënteren op overdracht komende jaren.
Trainer(s): 

Han Mulder - voorzitter HRZ (huisarts-praktijkhouder Dalfsen)
Willem Veerman - voorzitter a.i. VVAA (huisarts-praktijkhouder Nijverdal)
Dick Groot - voorzitter VPH (huisarts-praktijkhouder Tilburg)
Lenneke van Montfort- regiobestuur LHV (huisarts - praktijkhouder Lelystad)
Peter de Leeuw - praktijkadviseur VVAA

LHV © 2021