Wagro-nascholing Amsterdam/Almere - Noord-Holland Midden

Je collega's ontmoeten, kennis op doen en de mogelijkheid tot het laten ijken van je instrumenten? Kom naar de Wagro nascholing op 23 mei!

Seksuologie bij de huisarts en het Wat&Hoe van vitaminebepalingen

 

Inhoud workshop: 

Sandra Kalmijn, huisarts en seksuoloog, zal het hebben over verschil in verlangen en pijn bij het vrijen -twee veelvoorkomende maar onbelichte onderwerpen in onze dagelijkse praktijk. Hoe vraag je hier naar als huisarts, welke adviezen kun je geven?

Monique van Leeuwen en Sila Bissaswar, werkzaam bij Atal Medial, nemen ons mee naar de zin en onzin van de bepaling van vitamines in het bloed, wat betekenen de resultaten? En wat kun je je patiënten uitleggen?

Periodiek onderhoud voor jouw dokterstas
Het werken op wisselende plekken zorgt soms voor het missen van de voordelen van een vaste werkplek. Ook de instrumenten uit jouw dokterstas hebben periodiek onderhoud nodig!  Zoek jij als waarnemend huisarts een plek om deze te laten ijken? Dat kan via de Wagro! Kom naar nascholing op 23 mei en laat daar je bloeddrukmeter, thermometer en saturatiemeter ijken voor 5 euro per instrument.

Ampullenservice:
Bestel je ampullen voordelig via de Wagro en laat ze meenemen naar de nascholing! Om de ampullen te bestellen kun je het volgende formulier downloaden: https://haweb.nl/do/document?id=1999787-646f63756d656e74. Als je dit invult  en mailt naar wagro-nhm@lhv.nl nemen wij de ampullen mee naar de nascholing. Bij de ampullen zit een factuur die je later kan overmaken. In verband met het bestellen van de ampullen dienen de aanvragen voor 12 mei gemaild te zijn.

Praktische informatie

Doelgroep LHV-AcademieAios
Hid(ha)
Praktijkhouder
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 25,- / Aios € 25,- / Niet-leden € 40,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480068.

Programma: 

18.30 - 19.00 uur: inloop met broodjes
19.00 - 21.30 uur: nascholing 
20.00 - 20.15: pauze
21.30 uur: borrel

Trainer(s): 

Sandra Kalmijn
Monique van Leeuwen
Sila Bissawar

Bijzonderheden: 

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

 

LHV © 2019