Wagro-café Nijmegen: Herregistratie en ijken instrumenten

Wagro-café Herregistratie

Dubbele mogelijkheden bij dit Wagro-café: je komt meer te weten over de herregistratie-eisen en daarbij krijg je ook de mogelijkheid om je instrumenten te laten ijken (bloeddrukmeter, thermometer en saturatiemeter).

Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om aan te melden voor het ijken van de instrumenten. Mochten er plekken vrijkomen, dan kunnen wij contact met je opnemen. Mocht je interesse hebben, geef dit dan aan bij de opmerkingen.

Inhoud workshop: 

Laatste nieuws is dat ook Zilveren Kruis aanwezig zal zijn! Zij zullen hun visie en de laatste stand van zaken omtrent O&I met ons delen en zijn de hele avond verder aanwezig voor vragen en uitleg!


Elke vijf jaar moet je aan bepaalde eisen voldoen om opnieuw geregistreerd te worden als huisarts. Je moet onder andere kunnen aantonen dat je voldoet aan bepaalde minimumeisen wat betreft werkzaamheden in de huisartsenpraktijk, ANW-diensten, deskundigheidsbevordering, waaronder intercollegiale toetsing, en deelname aan het visitatieprogramma.

Deze avond is interactief van opzet, de volgende vragen komen zeker aan bod: Hoe kun je herregistratie aanvragen en welke verklaringen moet je overleggen? Tellen alle waarnemingen mee en hoe zit het met diensten op verschillende huisartsenposten? Wat houdt intercollegiale toetsing in? Hoe kun je worden geherregistreerd wanneer je ook onderzoek doet of onderwijs geeft? Wat als je, bijvoorbeeld door ziekte, lange tijd niet werkt? Ten slotte: wat zijn de gevolgen wanneer je niet aan de herregistratie-eisen voldoet?

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 030-2823751.

Programma: 

18:45 uur: Inloop met broodjes, tevens instrumenten inleveren om te ijken

19.15 uur: Start

21:15 uur: Instrumenten ophalen waarna einde

Trainer(s): 

Rian van Hekezen, jurist RGS

Herman Bueving, secretaris RGS

Het ijken wordt verzorgd door Martin Hooijer van Henry Schein.

Bijzonderheden: 

Parkeergelegenheid
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de parkeergarage van het naastgelegen Maldensteijn.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

LHV © 2018