Wagro-café Bunnik

De vraag naar benzo’s is helaas dagelijkse praktijk. Patiëntendie niet kunnen inslapen, doorslapen, liggen te piekeren en te woelen in de nacht. Hoe ga je daar als huisarts mee om? En schrijf je dat gevraagde slaaptabletje voor? Ga je dieper in op de oorzaak van het niet kunnen slapen? Welke interventies kun je toepassen? Slaapproblemen is een veel voorkomend probleem in de eerste lijn. Maar wat kun jij als huisarts bieden? 

Leerdoel: 
Inhoud workshop: 

Barbara Mulder, slaappsycholoog van Slaapmakend komt ons er alles over vertellen in het allereerste online Wagro-café op woensdag 4 november. Zij zal ons meenemen in de wereld van de slaap, de fysiologie, de pathologie en medicatie gebruik. Maar meest belangrijk, wat kun jij als huisarts voor patiënten met slaapproblemen betekenen? 

Dit Wagro-café zal digitaal plaatsvinden. De link voor de online training ontvang je ongeveerd een week voorafgaand aan het café.

De Wagro heeft ervoor gekozen om € 5,- van het inschrijfgeld te doneren aan het goede doel: https://geefvoorzorgverleners.nl/?acceptCookies=5f7f41c289a54

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 15,- / Aios € 15,- / Niet-leden € 20,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480068.

Programma: 
Trainer(s): 

Barbara Mulder,  slaappsycholoog van Slaapmakend 

Bijzonderheden: 

De Wagro heeft ervoor gekozen om € 5,- van het inschrijfgeld te doneren aan het goede doel: https://geefvoorzorgverleners.nl/?acceptCookies=5f7f41c289a54

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

LHV © 2020