SmartTyping

Wanneer u blind en met 10 vingers kunt typen, levert dit enorme tijdwinst op en daardoor extra aandacht voor uw patiënten. De cursus zelf bespaart u ook tijd: via SmartTyping leert u in een sneller tempo blindtypen dan via een traditionele typecursus. Honderden artsen gingen u al voor.

Leerdoel: 

SmartTyping leert u spelenderwijs blind en met tien vingers typen.

Inhoud workshop: 

De motivatie om een traditionele typecursus te volgen is laag, want het vereist zeer intensieve oefening en duurt vaak maanden. Daarom biedt de LHV Academie een alternatief: SmartTyping. Via deze leermethode hebt u het blindtypen snel in de vingers.

Hoe werkt het precies? Na een training oefent u gedurende drie weken op werkdagen in het online follow-up systeem (houd rekening met uw agenda/vakantie), op het momenten dat het u het best uitkomt. Deze tests nemen 15 tot 30 minuten in beslag, waarna u direct uw resultaten kunt inzien. Na deze 15 dagen oefenen volgen nog enkele evaluatiemomenten om uw progressie te meten. Uw voortgang wordt ook bewaakt door uw trainer, die optreedt als vraagbaak, begeleider en coach. Het contact verloopt hoofdzakelijk via e-mail.

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Praktijkhouder
Waarnemer
Accreditatie4 punten
KostenLeden € 325,- / Aios € 200,- / Niet-leden € 600,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480068.

Programma: 

U neemt deel aan één klassikale training van 4,5 uur, waarin naast serieuze didactiek ook ruimte voor ontspanning bestaat. Na de deze training volgt het online vervolgtraject, zoals hierboven beschreven. Onderdeel van dit traject zijn 5 (verplichte) evaluatiemomenten.

  • 1e evaluatie: voor aanvang van de training (nulmeting)
  • 2e evaluatie: direct na de training
  • 3e evaluatie: 16 dagen na de training
  • 4e evaluatie: 6 weken na de training
  • 5e evaluatie: 3 maanden na de training
Trainer(s): 

Kees van Rooijen traint sinds 2005 met veel plezier bij Global Edutainment. Daarvoor heeft hij diverse functies gehad, van nationaal accountmanager in de werving en selectie tot organisatie adviseur. Ieder jaar volgt hij cursussen om zich verder te bekwamen in het vak van trainer/coach. Hij werkt vanuit de kracht van mensen in hun werk als professional. "Trainen is in mijn ogen een belevenis en daar ga ik als trainer voor!"

Bijzonderheden: 

Ook op aanvraag: in company
Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 5 personen. In overleg met de LHV Academie kan een datum worden vastgesteld.

Algemene voorwaarden LHV Academie 
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

LHV © 2020