Hagro meets Wagro - Midden Nederland

een ontmoeting tussen praktijkhouder en niet-praktijkhouder

Op allerlei plekken komen praktijkhouders en waarnemers elkaar tegen en werken daar samen, Er leven allerlei beelden over ‘de ander’, maar huisarts zijn we allemaal. Praktijkhouders, waarnemers, HIDHA’s en HID’s. Samen staan we voor de uitdagingen van onze tijd: werkdruk, personeelstekort, overbelasting in de diensten. Maar hoe willen we eigenlijk samen dokteren? In de dagpraktijk? In de ANW? Wat gaat goed en wat kan beter? Wat betekent de komende wet DBA voor onze samenwerking? Hoe zien wij zelf de toekomst van ons vak? Op naar meer verbinding voor een betere samenwerking!

Inhoud workshop: 

Een bijeenkomst voor alle huisartsen in het werkgebied van de Kring Midden-Nederland: Praat mét elkaar, niet over elkaar! Kom naar de Hagro meets Wagro  op 4 februari bij Lokatie78 in Bunnik. Accreditatie is aangevraagd.

 VOL = VOL

Georganiseerd door:

Hannah Coutinho, Hielke Renkema en Renate Reitsma
Wagro- commissie Midden-Nederland
Berthon Rikken, Nienke van Delden en Esther van Osselen
Bestuur LHV Kring Midden-Nederland

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Praktijkhouder
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 0,- / Aios € 0,- / Niet-leden € 50,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480068.

Programma: 

Vanaf 18.30 bent u van harte welkom voor een diner. Om 19.15 start het inhoudelijke programma. U kunt ook dan aansluiten. Het programma wordt begeleid door Philippe Sprenger, directeur van Raedelijn: 

19.15: wet DBA, wat betekent dit voor de huisarts?
LHV-jurist David Renkema vertelt ons het laatste nieuws, zodat u zich kunt voorbereiden op 2021.

19.45: Thema 1: Samenwerking in de dagpraktijk
Samenwerken is inspirerend, waardevol en steeds vaker keiharde noodzaak. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe draag je de zorg voor kwetsbare patiënten goed over, hoe plan je overleg en hoe zorg je dat een waarnemer snel zijn/haar weg vindt in jouw praktijk? Werk je naast elkaar of ook echt mét elkaar? Op zoek naar praktische antwoorden in een interactieve sessie.

20.30: Thema 2: Samenwerking in de ANW
De ANW-zorg door huisartsen staat onder druk. Hoe houden we het leuk en werkbaar? Wat kunnen waarnemers hierin voor praktijkhouders betekenen en andersom? Hoe ziet de ANW-zorg er in de toekomst uit? Een interactieve sessie op zoek naar oplossingen waarmee we samen verder kunnen.

21.15: Gezamenlijk kijken we terug op de hoofdpunten van deze avond met een ronde tafel sessie. Thema: 'Visie op de toekomst'. 

21.45: Einde

Trainer(s): 

Philippe Sprenger, directeur Raedelijn

David Renkema, jurist LHV

Panel met praktijkhouders en niet-praktijkhouders

Bijzonderheden: 

VOL = VOL

Voor no-shows wordt € 50, - in rekening gebracht. Als u zich hebt ingeschreven en u kunt onverhoopt toch niet deelnemen, zorg dan voor een tijdige afmelding bij de LHV Academie.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

LHV © 2020