FTO Wagro Midden-Nederland

Vergroot je farmacologische kennis!

Ook dit jaar organiseert Wagro Midden-Nederland weer 5 FTO’s voor niet-gevestigde huisartsen. Een mooie kans om je 10 intercollegiale toetsingspunten in een jaar te verzamelen!

Inhoud workshop: 

Vanwege het intercollegiale karakter is het belangrijk dat je je inschrijft voor meerdere bijeenkomsten om zo in aanmerking te komen voor toetsingspunten voor je herregistratie. Daarom zijn de eerste 3 en de laatste 2 bijeenkomsten aan elkaar gekoppeld. Je kun je dus alleen voor een serie bijeenkomsten aanmelden.

In de eerste serie van 3 FTO’s worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • 31 maart chronische nierschade
  • 30 juni opioïden verslaving

Voor het FTO van 18 februari over substitutie van geneesmiddelen vragen wij om jullie input in de vorm van casuïstiek en vragen. Wij verzoeken jullie deze te mailen voor 7 februari naar w.vd.brink@lhv.nl

(Bij de voorbereiding van de FTO’s zijn wij afhankelijk van een apotheker, collega en eventueel een expert. Wij doen ons uiterste best om bovengenoemde onderwerpen te behandelen maar het kan zijn dat wij hier door omstandigheden van moeten afwijken. Hiervoor graag jullie begrip.)

Let op als je meedoet aan de FTO’s betaal je ook eenmalig € 75 aan de WDH voor de intercollegiale toetsingspunten.  Wanneer je al lid bent van de WDH betaal je geen extra kosten.

Noteer alvast de data voor de tweede reeks FTO’s 22 september en 24 november, de uitnodiging volgt later.

Praktische informatie

DoelgroepHid(ha)
Waarnemer
Accreditatie6 punten
KostenLeden € 105,- / Niet-leden € 135,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV academie of 085-0480068.

Programma: 

19.15 uur: Inloop met koffie en thee
19.30 uur: Start FTO
21.30 uur: Einde

Trainer(s): 
Bijzonderheden: 

Accreditatie
2 intercollegiale accreditatiepunten per bijeenkomst. Om punten toegekend te krijgen is het van belang minimaal 2 bijeenkomsten te volgen. 

Kosten
35 euro per bijeenkomst voor leden en € 45 voor niet leden. (dit is exclusief de kosten (€ 75,-) van de WDH Midden Nederland)

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

LHV © 2020