FTO Wagro Midden-Nederland

Het is weer zover; vanaf 19 februari zal de Wagro Midden Nederland weer FTO’s organiseren speciaal voor niet-gevestigde huisartsen! Dit jaar zullen we 5 FTO’s gaan organiseren, deze zullen plaats vinden op de volgende dinsdagen: 19 februari, 16 april, 25 juni, 24 september en 12 november.

Inhoud workshop: 

Het eerste FTO zal gaan over het nieuwe regionale longformularium en naast apothekers zal er ook een longarts aanwezig zijn. Het belooft een heel leuke en leerzame bijeenkomst te worden, dus geef je snel op! Er is plek voor 30 personen en het zal gehouden worden in Locatie 78 te Bunnik. Vanaf 19.30 zullen we starten met de bijeenkomst die tot uiterlijk 21.30 zal duren. De kosten per bijeenkomst zijn 35 euro voor LHV-leden en 45 euro voor niet LHV-leden. Deze zullen via de LHV-academie worden afgeschreven.

Vanwege het intercollegiale karakter is het belangrijk dat je je inschrijft voor meerdere bijeenkomsten om zo in aanmerking te komen voor toetsingspunten voor je herregistratie. Daarom hebben we de eerste 3 en de laatste 2 bijeenkomsten aan elkaar gekoppeld. De kosten van de accreditatie voor deze toetspunten worden in rekening gebracht door de WDH Midden Nederland. Zij brengen per jaar 105 euro per persoon in rekening en zullen apart aan iedereen een factuur sturen. Dit is onafhankelijk van hoeveel bijeenkomsten je gevolgd hebt. Heb je deze kosten al voor een andere bijeenkomst betaald of ben je lid van de WDH, dan worden deze kosten uiteraard niet door hen in rekening gebracht.

Praktische informatie

Doelgroep LHV-AcademieHid(ha)
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 105,- / Niet-leden € 135,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV academie of 085-0480068.

Programma: 

19.15 uur: Inloop met koffie en thee
19.30 uur: Start FTO
21.30 uur: Einde

Trainer(s): 
Bijzonderheden: 

Accreditatie
2 intercollegiale accreditatiepunten per bijeenkomst. Om punten toegekend te krijgen is het van belang minimaal 2 bijeenkomsten te volgen. 

Kosten
35 euro per bijeenkomst. (dit is exclusief de kosten van de WDH Midden Nederland)

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

LHV © 2019