Essentieel onderhandelen

Onderhandelen doet u elke dag, zowel met externe organisaties als met collega’s en patiënten. Maar hoe goed onderhandelt u? In deze workshop krijgt u de sleutels om uw onderhandelingen succesvoller te maken en slimmer te worden in het behalen van uw doelen.

Leerdoel: 
  • Leren beïnvloeden van het onderhandelingsklimaat en machtsverhoudingen doorgronden
  • Leren omgaan met impasses en manipulaties
  • Herkennen van persoonlijke onderhandelingsstijlen

 

Inhoud workshop: 

U leert elke onderhandeling om te buigen naar een interactie die kansen creëert op basis van een win-winsituatie. U krijgt tips om hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. Het toont u de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenwekkende relaties.

Lees ook het artikel Onderhandelen, hoe doe je dat?

Praktische informatie

DoelgroepHid(ha)
Praktijkhouder
Waarnemer
Accreditatie6 punten
KostenLeden € 290,- / Aios € 185,- / Niet-leden € 550,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480059.

Trainer(s): 

Benno Diederiks is niet in één woord te vangen: hij is zelfstandig gedragsdeskundige, maar ook veranderaar, mediator, trainer, coach en communicator. Hij is te typeren als pragmatisch, voortvarend, positief en scherpzinnig. Een mens met een mediterraan hart die Rotterdamse nuchterheid combineert met Brabantse gemoedelijkheid. Volgens Diederiks is balans tussen ratio en emotie belangrijk bij het in kaart brengen van context, draagvlak en haalbaarheid.

Bijzonderheden: 

Ook op aanvraag: in company
Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 6 personen. In overleg met de LHV Academie kan een datum worden vastgesteld.

Algemene voorwaarden LHV Academie 
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

LHV © 2020