Leer met de HIS-wiki snel de basics van elk HIS

Als waarnemend huisarts kunt u met verschillende HIS’en te maken krijgen in de praktijken waar u werkt. Om te zorgen dat u daarmee snel uit de voeten kunt, heeft de LHV de HIS-wiki ontwikkeld. Met beknopte handleidingen van veel HIS’en en handige tips en tricks van huisartsen zelf.

Kenmerk van een wiki is dat de teksten door meer redacteuren samen kunnen worden bewerkt. Zo kunnen we zorgen dat de informatie voortdurend kan worden uitgebreid en geactualiseerd. De informatie in de LHV HIS-wiki is door huisartsen zelf aangeleverd en aangevuld. Zo sluiten de teksten aan bij het perspectief van de huisartsen die de wiki gebruiken en kunnen huisartsen elkaar van handige tips voorzien voor veelvoorkomende handelingen in het HIS. 

Naar de HIS-wiki

Ledenvoordeel

De HIS-wiki is met ledengeld ontwikkeld. Daarom is toegang tot de wiki exclusief voor LHV-leden. U heeft alleen uw HAweb-account nodig om in te loggen op de HIS-wiki.

Deel ook uw eigen tips

Heeft u zelf ervaring met een bepaald HIS en daarover nog tips te delen? Dan kunt u zelf ook bijdragen aan de HIS-wiki. Elk LHV-lid kan de informatie aanvullen en bewerken. Zo blijft de wiki een levend en up-to-date product.

Enkele HIS'en moeten nog gevuld worden? Helpt u ons mee met het compleet maken van de HIS-wiki? Laat het ons weten via webredactie@lhv.nl

Voorbeeld van het HIS Medicom in de HIS-wiki van de LHV

LHV © 2021