De LHV Huisartsendag 2020 gaat online

Vanwege de corona-uitbraak hebben we de LHV Huisartsendag moeten verplaatsen van 18 april naar 19 september 2020. We hebben nu besloten dat de Huisartsendag op die datum als online evenement gaat plaatsvinden.

Voorlopig is er nog geen zicht op een vaccin of behandeling voor COVID-19. Daardoor zullen de maatregelen voor het behouden van sociale afstand nog langere tijd gelden. Voor een fysiek en grootschalig evenement als de LHV Huisartsendag zouden ingrijpende aanpassingen nodig zijn. We kunnen dan geen recht doen aan het oorspronkelijke concept, waarbij ontmoeting en interactie centraal staan. En zoals de situatie nu is en wordt voorzien, vinden wij het als LHV ook niet verstandig om in september een grote groep huisartsen bij elkaar te brengen op één locatie.

Online versie

We willen het mooie programma dat we hebben samengesteld niet verloren laten gaan. Daarom hebben we besloten van de Huisartsendag een online evenement te maken. De programmering bestaat uit een selectie van het oorspronkelijke programma plus actuele extra’s. Het thema ‘Balans in de praktijk van morgen’ plaatsen we in het licht van de corona-uitbraak. Hierbij richten we onze blik op de toekomst: welke lessen hebben we de afgelopen tijd geleerd? Dat zult u in de verschillende sessies terug zien komen.

Meer informatie volgt binnenkort

Momenteel zijn we druk bezig met het aanpassen van het programma, het kiezen van het online platform en het regelen van de accreditatie. Binnenkort kunnen we u hier meer over vertellen.

Details LHV Huisartsendag 2020 online

Datum: zaterdag 19 september 2020; in de middag
Locatie: vanachter uw eigen scherm
Thema: Balans in de praktijk van morgen
Programma en aanmelden: volgt binnenkort

LHV © 2021